Wat zit er in de pan van ...... ?

Vorige week waren we bij Ed en Ineke. Al 20 jaar wonen ze in Eext, nog steeds blij dat ze de stap vanuit het ‘wilde’ westen hebben genomen. Wekelijks stopt er een auto van Hello Fresh voor de deur. Maar ze komen ook regelmatig in Onze winkel. Daar is Ed als bestuurslid en vrijwilliger sowieso regelmatig te vinden.

Ineke: ‘Als we een snelle hap willen, dan kiezen we vaak voor Tonijnpasta met rucola.’ En dat zit er deze keer in de pan!

Voor 2 personen:200 gram pasta1 grote ui1 blikje tonijn1 bekertje crème fraiche

Ui snipperen, tonijn uit laten lekken. De ui lichtbruin bakken en dan de tonijn toevoegen en even meebakken. Daarna de crème fraiche er door roeren en opwarmen. Eventueel zout en peper erdoor. In de tussen tijd de pasta koken en dit door de saus mengen. Sneller kan bijna niet.

Lekker erbij is Rucola met stukjes komkommer en cherrytomaatjes. De dressing maken ze van olijfolie, wijnazijn, zout, peper en wat mosterd.

De ingrediënten zijn allemaal in Onze winkel verkrijgbaar. We hebben geen foto van het eindresultaat, maar we kunnen ons er wel een voorstelling bij maken. Het lijkt ons heerlijk!