Feestdagen

  • Ramadan: donderdag 23 maart
  • Start zomertijd: zondag 26 maart

Vanuit het bestuur

Heel voorzichtig wordt het al af en toe een beetje voorjaar. Als je op zo'n dag als vandaag dan met een lekker trui aan of een jasje even buiten zit in het zonnetje is het wel al heerlijk.

lees meer......


Duurzaam brood bij Onze Winkel

Vanaf 1 februari wordt het brood van de bakker van Onze winkel, Bakker Beukeveld, standaard gemaakt met graan uit Nederland (Nedertarwe) Wist u dat het graan waar in Nederland brood van wordt gebakken niet uit Nederland komt ?


De gratis bibliotheek van Onze winkel

Heb je nog boeken liggen die al gelezen hebt en wilt ruimte maken in de kast? Breng ze bij ons (wij hebben nog ruimte in onze kast) en je maakt er anderen heel blij mee. 


PMD zakken

PMD-afval (plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drinkpakken) kun je los of in een zak kwijt in de oranje container. Echter bleek tijdens de sorteerproeven dat veel mensen hun PMD-afval in een traditionele grijze vuilniszak in de container deponeren. 


Bloemenmarkt 13 mei


Wat zit er in de pan van ...... ?

'Wat zit er in de pan van....?' Daarbij nemen we een kijkje in de keuken van onze medewerkers, vrijwilligers en klanten, horen van hen graag leuke keukenverhalen, tips en recepten en delen dat vervolgens met jullie. Deze maand kijken we in de pan van … Herbert en Anja Scholte

lees meer ....


Vleesveebedrijf Kamping uit Eext. 'Ons concept is niet alleen goed voor onze koeien maar heeft ook als voordeel dat wij de consument een gezond en smaakvol stukje vlees kunnen aanbieden.  Bij ons proef je de ouderwetse verfijnde smaak van vroeger’.

Lees meer .....


Coöperatie ‘Onze Winkel’.

De coöperatie heeft als doel de dorpswinkel voor Eext te behouden. Zij doet dit zonder winstoogmerk, met een reële exploitatie. De coöperatie is in april 2013 opgericht.  Inwoners uit Eext en omgeving kunnen lid worden van de coöperatie en/of participeren.

lees meer ....

 


Veel extra service bij onze winkel