Kerstmarkt op 16 december

De kerstmarkt van Eext is een kleine knusse markt. In Coronatijd hebben we een kleine minikerstmarkt met 2 a 3 kramen buiten, en 4 a 5 kramen binnen georganiseerd. We gaan in 2023 weer proberen de markt iets groter op te zetten. We stellen een stijl of thema niet verplicht en geven ruimte aan verenigingen om in of rond hun kraam activiteiten te organiseren of zelfgemaakte producten te verkopen. 

Lees meer »

Sint koopjes

Nog iets nodig voor deze Sinterklaasdagen? Cadeaupapier, leuke kleine cadeautjes, of lekkers voor in de schoen kan je halen bij Onze winkel!

Lees meer »

Pietenparcours op 4 en 5 december

We vinden Sinterklaas ook heel belangrijk. Daarom is Onze winkel mooi versierd, en kunnen kinderen op 4 en 5 december ‘s middags in Onze winkel een heus Pietenparcours afleggen. Voor alle kinderen is er een Pietendiploma!

Lees meer »

Pop-up Kerstshop geopend

Hebben jullie al een glimp van Onze kerstwinkel gezien? Vanaf woensdag 15 november is het geopend! De openingstijden zijn dezelfde als die van Onze winkel.

Lees meer »

Broodjes knakworst tijdens lampionlopen

Op 11 november wordt het feest van Sint-Maarten gevierd. 's Avonds mogen kinderen met een lampion in de hand langs de deuren lopen. Na het aanbellen zingen ze liedjes ter ere van Sint-Maarten en krijgen daarvoor een traktatie, meestal snoep of fruit.

Lees meer »

Vacature Teamleider

We zijn op zoek naar een nieuwe kracht: een teamleider voor de aansturing van onze medewerkers. Ons team bestaat uit twee betaalde medewerkers en een pool van vrijwilligers voor de bevoorrading, kassawerk en de bezorgdienst.We zoeken iemand voor 20 uur in de week, die op de werkvloer meedraait, zoals het doen van bestellingen, kassawerk, er zorg voor draagt dat de winkel netjes is en daarnaast verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van Onze winkel. Van belang hierbij is de personeelsplanning, maar bijvoorbeeld ook het contact met onze leveranciers, zoals de SPAR en enkele lokale leveranciers. Dat laatste willen we overigens heel graag uitbreiden.Onze winkel is een coöperatie van leden uit het dorp, met een eigen bestuur. Samen kijken we hoe we Onze winkel in stand kunnen houden. In principe zorgt het bestuur ervoor dat de teamleider de faciliteiten heeft om de winkel draaiende te houden, denk bijvoorbeeld aan de winkelinrichting. Daarnaast zal het bestuur in eerste instantie een deel van de administratie overnemen, zodat de teamleider meer tijd heeft voor de winkel, de medewerkers en de vrijwilligers. Er is dus nauw contact tussen bestuur en teamleider.Ben jij diegene die deze uitdaging aan wil gaan? Of ken jij iemand die in dit plaatje past? Of heb je vragen? Laat het ons weten. Reageer door te mailen of te bellen met:Cora Kuiper, cora.kuiper72@gmail.com of 06 539 44 239Herbert Scholte, herbert@hbsaccountancy.nl of 06 532 80 860 

Lees meer »

In de pan van

Het is alweer een tijdje geleden dat we bij iemand in de pan keken. Maar dit weekend was het weer zover. Erg nieuwsgierig wat er bij onze bedrijfsleider Monique in de pan zat. Iedereen die de winkel volgt, kent Monique. De drijvende kracht van Onze Winkel. Haar partner Albert maakt de nieuwsbrief en organiseert met veel enthousiasme de verschillende markten rondom Onze winkel. Beide koken ze graag.

Lees meer »