Tevreden gezichten bij 3e bloemenmarkt

Op zaterdag 7 mei (de dag voor Moederdag) werd de 3e bloemenmarkt van Eext georganiseerd. Naast veel kleurige bloemen hadden Marleen en Betina werd een leuke stand geplaatst met natuurlijk de proeverij en verkoop van het Eexter smokje en de veel leuke, vrolijke en kleurige Moederdag cadeautjes. Paul Bouman was aanwezig met een grote collectie bio- stekjes en planten van zijn plantenkar. Onze winkel had zich deze keer gestort op het voorjaar. Vrolijke rood gekleurde verse aardbeien van Meinardi, asperges en aardbeiplanten gaven de markt een vrolijke en kleurrijke tint.  

Lees meer »

Huiswijnen van Onze winkel Eext

Wijnen van La plume. Exclusief voor Onze winkel Eext.De wijnen van la plume zijn elegant en subtiel. Evenals het etiket, geen toeters of bellen, enkel een afbeelding die direct verwijst naar de naam van de wijn. Klassiek maar toch ook modern.Elke zaterdag warme “saucijzenbroodjes” vanaf 09.30 uur


Ik zoek een product en dat is niet in de winkel aanwezig. 

U zoekt een product maar het is niet in de winkel aanwezig. Dat is vervelend. Bij een kleine winkel als onze winkel in Eext worden er keuzes gemaakt. Tenslotte zijn veel producten ook maar beperkt houdbaar. Maar als u toch graag een bepaald product wilt hebben is dat over het algemeen geen probleem. U kunt uw wens gewoon doorgeven aan de medewerkers van de winkel. Zij kijken dan of zij in de toekomst er voor kunnen zorgen dat dit product wel voorradig is in de winkel.


Plastic doppen inleveren voor de hulphond

Wist je dat plastic doppen geld waard zijn? Althans, wel voor de hulphond.

Per kilo ontvangt de stichting hulphonden een vergoeding. Dus gooi de dopjes van frisdrank en melkpakken niet weg, maar lever ze in bij onze winkel in Eext. Je steunt niet alleen de opleiding van onze hulphonden, maar spaart ook nog eens het milieu.

Waar kan ik doppen inleveren?

Bij onze winkel in Eext kunt u de doppen inleveren. Dit kan op dezelfde plaats als waar u de lege flessen inlevert.