Via deze pagina kunt u online bestellen.


Maak u keuze: bezorgen of afhalen

Klik op de button van uw keuze


Bezorgen:

Lekker makkelijk:  laat je boodschappen gratis thuisbezorgen.

Met boodschappen sjouwen? Dat hoeft nu niet meer. Vrijwilligers van Onze winkel Eext bezorgen op woensdag en vrijdag, de boodschappen die voor 11 uur besteld zijn, gratis bij je thuis. 

 

Het is heel makkelijk! Als jij online boodschappen bestelt via onze website www.onzewinkeleext.nl  (of een boodschappenlijstje afgeeft in de winkel) en deze thuis laat bezorgen, zijn er veel voordelen voor jou. Je bestelt de boodschappen waar en wanneer je maar wilt en op elk moment. Natuurlijk kun je jouw bestelling ook telefonisch doorgeven via 0592-261346.

Al die wekelijkse, zware boodschappen worden 2 dagen per week bezorgd tot in de keuken. Je hoeft alleen maar de deur open te doen en te betalen.  Normaal gesproken bezorgen we rond 13.00 uur. 

Weinig tijd? Maar je wilt wel de boodschappen uit de winkel halen. Vul dan online je boodschappenlijstje in of even bellen met 0592-261346 en de boodschappen staan voor je klaar.

Afhalen:

Direct na u werk uw boodschappen halen. Ze staan al voor u klaar.

Druk, druk druk. En dan ook nog snel de winkel door om boodschappen te doen. Dat hoeft dus niet meer.

 

U kunt de boodschappen online of telefonisch aan ons doorgeven. Wij zorgen dan dat de bestelling op het door u gewenste tijdstip klaar staat.

Wij hebben geen online webshop. Je moet je boodschappenlijstje dus zo gedetailleerd mogelijk invullen. Als we een bepaald product niet in voorraad hebben leveren we een alternatief product. Geef aan op welke dag en tussen welke tijdstippen je, je boodschappen wilt halen. Dit moet wel tijdens de openingstijden van de winkel. Zo kun je eenvoudig je boodschappen ophalen als je bijvoorbeeld op weg bent van je werk naar huis. We plaatsen de boodschappen graag voor je in de auto.

Bij het afhalen van de boodschappen kunt u afrekenen.  

Je kunt jouw bestelling ook telefonisch doorgeven: 0592-261346.


Openingstijden:

maandag                         13.00   - 18.00 uur

dinsdag t/m vrijdag       08.30   - 18.00 uur

zaterdag                          08.30   - 16.00 uur

Brood bestellen:

Ga op zeker regel uw broodjes online

Klik snel naar de pagina en u krijgt een overzicht van de vers afgebakken boordjes van Onze winkel Eext. Om er zeker van te zijn dat de broodjes er nog zijn als u naar de winkel gaat, kunt u de broodjes online "reserveren". Het liefst een dag van te voren. De broodjes staan dan voor u klaar als het u past om naar de winkel te gaan.