Lekker makkelijk: laat je boodschappen gratis thuisbezorgen

Met boodschappen sjouwen? Dat hoeft nu niet meer. Vrijwilligers van Onze winkel Eext bezorgen op woensdag en vrijdag, de boodschappen die voor 11 uur besteld zijn, gratis bij je thuis. 

 

Het is heel makkelijk! Als jij online boodschappen bestelt via onze website www.onzewinkeleext.nl  (of een boodschappenlijstje afgeeft in de winkel) en deze thuis laat bezorgen, zijn er veel voordelen voor jou. Je bestelt de boodschappen waar en wanneer je maar wilt en op elk moment. Natuurlijk kun je jouw bestelling ook telefonisch doorgeven via 0592-261346.

Al die wekelijkse, zware boodschappen worden 2 dagen per week bezorgd tot in de keuken. Je hoeft alleen maar de deur open te doen en te betalen.  Normaal gesproken bezorgen we rond 13.00 uur. 

Weinig tijd? Maar je wilt wel de boodschappen uit de winkel halen. Vul dan online je boodschappenlijstje in of even bellen met 0592-261346 en de boodschappen staan voor je klaar.

Hygiëne maatregelen bij online bestellingen

  • De boodschappen worden bezorgd tot aan de voordeur in plaats van tot in de keuken. Dat doen we ter bescherming van onze klanten en medewerkers.
  • Probeer bij bezorging/ophalen van je boodschappen zoveel mogelijk contactloos te betalen.

    Bij uw boodschappen zit de kassabon maar ook een factuur met bankrekeningnummer. Door het verschuldigde bedrag bedrag aan ons over te maken heeft u veilig en conform de RIVM richtlijnen betaald. 

Het is belangrijk dat u, uw boodschappenlijstje zo gedetailleerd mogelijk invult.

Als het door u gevraagde product niet aanwezig is zullen wij zelfstandig een vervangend product leveren.