NieuwsbriefEexterrecepten

In december maken we weer een kerst / nieuwjaar nummer. Uiteraard is het ook weer leuk als er recepten in staan van onze klanten. Dat mag van alles zijn. We noemen het Eexter-recepten. Alles mag. Het is ook vooral leuk als er een mooi verhaal bij is. Bijvoorbeeld: dit eten we altijd met kerst of dit recept heb ik gekregen van een zeeman, die naast me zat in een vliegtuig toen ik vloog naar ... etc. 

U kunt de recepten zenden aan info@onzewinkeleext.nl 


Vanuit het bestuur

De zomer is begonnen. We hadden ons natuurlijk allemaal verheugd op een mooie zomer en veel meer vrijheid. Door alle versoepelingen leek dat ook even de goede kant op te gaan. Maar voorlopig zijn er weer veel te veel besmettingen en is thuiswerken weer de norm. In Onze Winkel Eext houden we de maatregelen zoals die er waren maar gewoon intact. Alleen mondkapjes zijn niet meer verplicht. Het is vakantietijd. Dat is in onze winkel al goed te merken. Veel vakantiegangers en toeristen weten Onze Winkel te vinden. We krijgen best veel complimentjes. Soms is men zelfs verbaasd dat er zo’n goed gesorteerd winkeltje zich bevindt in een relatief klein dorpje. We zien ook steeds meer dorpsgenoten in de winkel. Ook dat is fijn om te zien. Afgelopen winter hebben we na een aantal mooie acties een paar goede investeringen kunnen doen. Tegelijkertijd is ons assortiment aangepast en vernieuwd. Sinds kort hebben we ook vlees van koeien van de familie Kamping te koop.

Ons thema de komende maand is BBQ. Laten we hopen dat het een prachtige zomer wordt en dat we weer lekker in de tuin kunnen zitten of op een terras. Als u dat thuis doet, kunt u dit een beetje aangenaam maken met bijvoorbeeld de verschillende BBQ gerechten, die u weer kunt vinden op de site. Graag staan we ook deze maand weer voor u klaar in Onze Winkel. Samen houden we Eext leefbaar. 

Namens het bestuur,

Cora Kuiper


Weet wat je eet

Vlees van de koeien van de familie Kamping uit Eext

Maak kennis met het lekkere vlees van de koeien (Blonde d' Aquitaine) van de familie Kamping uit Eext, een jong gezin dat het familie bedrijf heeft overgenomen.

Naast hun vaste banen fokken zij met heel veel plezier de Blonde d'Aquitaine. Het vlees van de Blonde d'Aquitaine koeien is vrij mager vlees en met een laag cholesterolgehalte. Het streven van de familie Kamping is vooral om lokaal mensen kennis te laten maken met hun vlees en hun prachtig bedrijf. Naast het gezonde vlees houden zij zich ook bezig met biodiversiteit en natuurontwikkeling. Zij hopen hun passie nog heel lang voort te kunnen zetten en iedereen te laten genieten van hun prachtige producten. Vanaf heden is het vlees van deze fantastische koeien te koop in Onze Winkel Eext.


Ook dit is Onze Winkel Eext !

lekker fris

Lekker dorstlesser 


Borrel- en Barbecue tijd

De zomer is in volle gang. We weten misschien niet helemaal zeker of elke vakantiebestemming kan. Maar we houdend e moed er in. Wat zeker kan is lekker borrelen of barbecueën in de tuin. 


Nieuw in het assortiment

Eco tandpasta, 4 soorten.

Biologische zeep, niet alleen voor je handen maar ook voor je lichaam en een handwasje.


Zomers bier, verschillende soorten 


Snel even de CORONA zelftest doen.

Wij hebben ze voor je te koop.

Niet duurder dan elders.Wijnen van La plume. Exclusief voor Onze winkel Eext.


Coöperatie ‘Onze Winkel’ Eext.

De coöperatie heeft als doel de dorpswinkel voor Eext te behouden. Zij doet dit zonder winstoogmerk, met een reële exploitatie. De coöperatie is in april 2013 opgericht.  Inwoners uit Eext en omgeving kunnen lid worden van de coöperatie en/of participeren. lees meer ....

 


Veel extra service bij onze winkel