Oproep standhouders Bloemenmarkt

Gepubliceerd op 9 januari 2022 om 16:55

De afgelopen periode hebben we door de coronacrisis alleen een mini-kerstmarkt kunnen organiseren. Mogelijk kan het in het voorjaar van 2022 weer. We plannen daarom alvast een datum voor een leuk voorjaarsmarktje. Dat doen we onder de naam Bloemenmarkt Eext.

We willen een start maken met mogelijk een nieuwe traditie door op de zaterdag rond ijsheiligen in mei deze markt te organiseren. In 2022 is dat dus 7 mei. Daarbij komt dat het 8 mei Moederdag is in 2022. Begin mei is het moment weer gekomen om te denken aan kleurrijke bloemen en planten. De echter voorjaarsklassiekers als Bellis, Ranonkel en de Primula zijn dan prima te planten en te verplanten 

Maar natuurlijk willen we ook graag kramen die geen planten verkopen. Zodat we er met z’n allen een leuke en knusse markt van maken. Daarom doen we een beroep op onze “plaatselijke” ondernemers en semi-ondernemers.

Onze winkel heeft zelf ook weer een verkooppunt op de markt. Uiteraard is er gelegenheid om de inwendige mensen te versterken.  

Er is nog plaats. Mocht je interesse hebben in een kraampje, een leuk idee hebben of meer informatie willen, stuur dan een mailtje naar: info@onzewinkeleext.nl of https://bloemenmarkteext.jouwweb.nl/ 

Voor de kosten hoeft niemand het te laten. Als u een kraam moet huren brengen wij de kraamhuur(€ 15,--) en € 5,-- standgeld in rekening. Als u een kraam heeft dan alleen € 5, standgeld.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.