Hieper de piep Hoera. Onze Winkel Eext heeft een nieuwe koelwand. klik op nieuws


Streuselkuchen



Ingrediënten:

  • 600 gram bloem
  • 400 g suiker
  • 0,5 zakjes bakpoeder
  • 4 eieren (maat M)
  • 250 g boter
  • 200 ml (slag)room
  • poedersuiker

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 ° C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Meng voor de bodem 200 g bloem, 200 g suiker en bakpoeder. Meng de eieren erdoor met de garde of de handmixer. Leg het mengsel op de bakplaat.

  3. Kneed voor de crumble 400 g bloem, 200 g suiker en 250 g boter op kamertemperatuur. Verspreid over het deeg.

  4. Bak ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven tot de cake mooi bruin is. Verdeel de room gelijkmatig over de hete cake. Bestrooi met poedersuiker.

Bron: rewe.de