Thema: Biologisch, Onze winkel Eext, April 2020
Bereiding:
-
Verhit de olie in een pan en bak hierin kort de ui met de gember, knoflook, chilipoeder en currypasta. Voeg alle groenten toe en het fenegriekzaad en roerbak op hoog vuur ca. 5-7 minuten. Giet er naar wens de kokosmelk bij.
-
Voeg ca. 500 ml groentebouillon toe. breng aan de kook, zet het vuur laag en roer goed door. Zet er dan de staafmixer op of maak er een gladde soep van in de blender. Lekker met brood.
In de recepten geven we geen aanbeveling van de producten en merken die je moet kopen. Maar het spreekt voor zich dat als u biologisch wilt koken dat u dan ook producten koopt met een biologisch keurmerk.
Onderstaand kunt u uw eigen touche toevoegen of misschien een aanvullend recept plaatsen.

Bron tekst en foto Voedingscentrum
Reactie plaatsen
Reacties