Persbericht

Onze winkel Eext viert jubileum met knusse bloemenmarkt

Op zaterdag 13 mei is Eext van 10.00 tot 16.00 uur gehuld in de sfeer van voorjaar en bloemen met een knusse Bloemenmarkt. De markt wordt georganiseerd door  dorpswinkel Onze winkel. Zij bestaat dit jaar in mei precies 10 jaar.

Op de dag voor Moederdag staat Eext in het teken van voorjaar, bloemen en een klein feestje. Want ondanks dat Onze winkel het zwaar heeft, wordt het jubileum dankzij enkele sponsors wel gevierd. Voor de winkel komt een jubileumterras, met gratis koffie en ranja, en tussen 10.30 uur en 12.00 uur zijn er poffertjes, want wie jarig is trakteert. Voor de kinderen is er een draaimolen en de bekende Orgelman Joris ten Have zorgt met het draaiorgel voor de muzikale omlijsting.

Op de bloemenmarkt voor de winkel zal het aan bloemen, planten en stekjes niet ontbreken. Daarnaast zijn er demonstraties van houtdraaien en het schilderen van Fries aardewerk. En diverse coöperaties en andere instanties geven voorlichting over hun bezigheden.

Deze markt wordt georganiseerd door Onze winkel, de dorpswinkel in Eext. De winkel is in handen van een coöperatie dat ruim 350 leden en/of participanten heeft in het dorp.

Voor meer info zie ook website: https://www.onzewinkeleext.nl/bloemenmarkt-eext


Persbericht April 2023
Word – 17,1 KB 10 downloads

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.