Nieuwsbrief september 2023Vanuit het bestuur

De dagen worden weer korter, het toeristenseizoen loopt op z'n eind. Er komt voor Onze winkel een spannende tijd aan. Met het afscheid van Michel hebben we weliswaar meer financiële armslag, maar daar staat tegenover dat ons energiecontract afloopt en we een nieuw contract af moeten sluiten. Net als in menig huishouden, dus wel even een dingetje. Wij zijn echter positief, zien gelukkig veel van u in Onze winkel en dat is fijn.

Lees meer ....


We doen mee met RABO CLUBSUPPORT!

Jouw stem is geld waard!

Stem op ons in de Rabo-app of via rabobank.nl/clubsupport. Stemmen kan tot 26 september 2023Super steun

De overheid maakt het zelfstandig ondernemers steeds lastiger met nieuwe wetten en regels.
Daarom willen we de lokale zelfstandige supermarkt op de kaart zetten met de boodschap dat deze onmisbaar is voor consumenten, en de leefbaarheid van dorpen en dus niet mag verdwijnen.

Lees meer .....


Kerstmarkt op 16 december

De kerstmarkt van Eext is een kleine knusse markt. Voor Coronatijd hadden we een markt met ongeveer 20 a 25 kramen. De markt was een markt in zogenaamde Dickensstijl. In Coronatijd hebben we een kleine minikerstmarkt met 2 a 3 kramen buiten, en 4 a 5 kramen binnen georganiseerd. We gaan in 2023 weer proberen de markt iets groter op te zetten.


Verenigingen kunnen een centje bij verdienen 

Zaterdag 16 december 2023 organiseert "onze winkel Eext" een kerstmarkt voor Onze Winkel in Eext. De markt wordt georganiseerd om het dorp leefbaar te houden en is niet commercieel van opzet. 

Verenigingen worden van harte uitgenodigd om deel te namen aan deze kerstmarkt. Zij betalen geen standplaatsgeld en krijgen 1 kraam aangeboden door Onze Winkel Eext. 

lees meer....


Eexter Ondernemers

Er zijn in Eext (en omgeving) een aantal ondernemers, waarvan de producten te koop zijn in Onze winkel.

Lees meer....


Plastic doppen inleveren voor de hulphond

Wist je dat plastic doppen geld waard zijn? Althans, wel voor de hulphond.

Per kilo ontvangt de stichting hulphonden een vergoeding. Dus gooi de dopjes van frisdrank en melkpakken niet weg, maar lever ze in bij onze winkel in Eext. Je steunt niet alleen de opleiding van onze hulphonden, maar spaart ook nog eens het milieu.


Coöperatie ‘Onze winkel’.

De coöperatie heeft als doel de dorpswinkel voor Eext te behouden. Zij doet dit zonder winstoogmerk, met een reële exploitatie. De coöperatie is in april 2013 opgericht.  Inwoners uit Eext en omgeving kunnen lid worden van de coöperatie en/of participeren.

lees meer ....


Veel extra service bij Onze winkel