Nieuwsbrief

Vanuit het bestuur

Wat hadden we weer een heerlijke nazomer. Toeristen profiteerden er nog even van. En wij dus ook. Het is gezellig in de winkel. Ondanks dat Monique ons heeft verlaten. Na lang wikken en wegen heeft ze de knoop doorgehakt. Een besluit dat wij zeker respecteren. Ondertussen hebben we met hulp van de extra inzet van vrijwilligers en bestuurders de winkel draaiende gehouden. We keken naar meerdere mogelijkheden voor de toekomst, maar zijn daar nog niet goed uit.

Christien en Kiki hebben aangegeven gedurende de winter de werkzaamheden van Monique over te willen nemen. Dit geeft ons de tijd en de ruimte om in alle rust op zoek te gaan naar de beste oplossing. Beide dames zijn, net als de andere medewerkers/vrijwilligers heel enthousiast om hier gezamenlijk het beste van de maken. Er zijn volop ideeën voor activiteiten en acties. Samen houden we Onze winkel draaiende. Onze winkel neemt 14 oktober afscheid van Monique, vanaf 15.00 uur is er de mogelijkheid om even langs te komen, voor een praatje, een hapje en een drankje. Zou mooi zijn als jullie haar komen bedanken voor haar jarenlange inzet voor Onze winkel.

Er komen mooie dagen aan. We zitten al midden in de speculaas en pepernoten. En ook zijn de voorbereidingen voor de kerstmarkt op 16 december al in volle gang. Het wordt weer een iets grotere markt. Althans dat is de intentie. Nieuw dit jaar is dat we verenigingen van harte uitnodigen om met een stand op de markt te gaan staan. Verenigingen krijgen gratis een kraam en hoeven geen standgeld te betalen. Op deze manier kunnen zij hun clubkas spekken. 

Tenslotte willen we iedereen bedanken die op Onze winkel heeft gestemd tijdens de RABO CLUBSUPPORT actie. Dankzij jullie ontvingen we  € 1.654,44  van de Rabobank.

Samen houden wij Eext leefbaar.

Namens het bestuur van Onze Winkel Eext