Kerstmarkt Eext

Kerstmarkt op zaterdag 16 december

De kerstmarkt van Eext is een kleine knusse markt. Voor Coronatijd hadden we een markt met ongeveer 20 a 25 kramen. De markt was een markt in zogenaamde Dickensstijl. In Coronatijd hebben we een kleine minikerstmarkt met 2 a 3 kramen buiten, en 4 a 5 kramen binnen georganiseerd. We gaan deze keer proberen de markt iets groter op te zetten. We stellen een stijl of thema niet verplicht en geven ruimte aan verenigingen om in of rond hun kraam activiteiten te organiseren of zelfgemaakte producten te verkopen. 

Daarnaast zullen we het pleintje voor de winkel feestelijk aankleden en zorgen voor voldoende “lekkers” om het feestje te vieren. Ook de kinderen zullen niet vergeten worden. Standhouders hebben uiteraard leuke kerstcadeautjes, kerststukken, en vooral veel artikelen die te maken hebben met kerst en oud en nieuw. Daarnaast zal Onze winkel zorgen voor een natje en een droogje. Alle reden dus voor een bezoekje aan de kerstmarkt van Eext op zaterdag 16 december as

Tijdens de kerstmarkt van Eext op 16 december as zal de Gasselter Blaoskapel de muzikale omlijsting verzorgen van 13 t/m 16 uur. In 2018 waren zij ook al tijdens de kerstmarkt aanwezig. 

Sinds 2015 heeft de Muziekvereniging Harmonie Gasselte ook haar eigen blaaskapel. De Gasselter Blaoskapel is een idee van familie van der Linden die doorgevoerd is binnen de vereniging. Enkele leden vanuit de malletband en het orkest zijn samengevoegd binnen deze afdeling en zorgen voor sfeer bij onder andere wandelvierdaagse en andere gelegenheden.


Standhouders

Zodra de standhouders bekend zijn, zullen wij onderstaand een namenlijst publiceren. 


Dagindeling

Zodra de dagindeling en programma bekend is zullen wij u hier informeren. 

08.30 uur Inrichten kramen door standhouders etc.

10.00 uur Opening kerstmarkt Eext 2023.

16.00 uur Sluiting kerstmarkt Eext.

                 Opruimen.

17.30 uur Stationsstraat weer vrij voor openbaar verkeer.