We zijn op zoek naar een nieuwe kracht: een teamleider voor de aansturing van onze medewerkers. Ons team bestaat uit twee betaalde medewerkers en een pool van vrijwilligers voor de bevoorrading, kassawerk en de bezorgdienst.

We zoeken iemand voor 20 uur in de week, die op de werkvloer meedraait, zoals het doen van bestellingen, kassawerk, er zorg voor draagt dat de winkel netjes is en daarnaast verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van Onze winkel. Van belang hierbij is de personeelsplanning, maar bijvoorbeeld ook het contact met onze leveranciers, zoals de SPAR en enkele lokale leveranciers. Dat laatste willen we overigens heel graag uitbreiden.

Onze winkel is een coöperatie van leden uit het dorp, met een eigen bestuur. Samen kijken we hoe we Onze winkel in stand kunnen houden. In principe zorgt het bestuur ervoor dat de teamleider de faciliteiten heeft om de winkel draaiende te houden, denk bijvoorbeeld aan de winkelinrichting. Daarnaast zal het bestuur in eerste instantie een deel van de administratie overnemen, zodat de teamleider meer tijd heeft voor de winkel, de medewerkers en de vrijwilligers. Er is dus nauw contact tussen bestuur en teamleider.

Ben jij diegene die deze uitdaging aan wil gaan? Of ken jij iemand die in dit plaatje past? Of heb je vragen? Laat het ons weten. Reageer door te mailen of te bellen met:


Cora Kuiper, cora.kuiper72@gmail.com of 06 539 44 239
Herbert Scholte, herbert@hbsaccountancy.nl of 06 532 80 860