't Eexter Smokje

Een uniek maar toch inmiddels vertrouwd product in Onze Winkel te Eext is het "t Eexter Smokje. Inmiddels zijn er 5 verschillende varianten (smaken). Een heerlijk likeurtje voor elk moment en voor alle tijden van het jaar. Maar als afsluiting van een diner mag het niet ontbreken.

De bedenker en maker van het Eexter Smokje; Marleen Schepers verteld: "Ik was van huis uit altijd al bezig met het uitproberen en maken van lekkere hapjes en drankjes. Mijn moeder kon erg lekker koken en een drankje werd daar ook niet bij vergeten. Zij was mijn inspiratiebron en de liefde voor mooie producten" ( geen toevoegingen maar puur natuur) Op een bepaald moment heeft Marleen het drankje doorontwikkeld tot een volwaardig mokkalikeurtje van rond de 30% alcohol promillage. Vele proefavonden gingen hieraan vooraf.

Na heel veel proeven bleek het drankje "om te zoenen" en zie, 't Eexter Smokje was een feit! Inmiddels zijn er 4 varianten beproefd en goedgekeurd. Alle smokjes zijn eerlijk vervaardigd uit zuivere producten, zonder een enkele chemische toevoeging. 

U kunt u onze smokjes vinden in Onze winkel en / of bestellen via Facebook of whapp op tel.nr. 06-15222713

Er is een nieuw Eexter Smokje

Ook te koop in Onze Winkel in Eext.

Een heerlijke zachte en kruidige eierlikeur !

U kunt nu kiezen uit:

de Mokka,

(de koffielikeur met de krachtige, onmiskenbare " hopjes" smaak.)

de Caramel,

(met heerlijke romige toffee smaak.)

de Vlierbloesemlikeur,

(gemaakt met zelfgemaakte siroop van de vlierbloesem

Het Chocolade-smokje,

(bereid uit pure cacao.)