Vanuit het bestuur

Het jubileumfeest (10 jarig bestaan Onze winkel) is weer achter de rug. We hebben het gevierd tijdens de Bloemenmarkt op 13 mei jl. Als bestuur kijken we tevreden en met veel plezier terug op de bloemenmarkt en de viering van het jubileum. 


Verenigingen gevraagd om een centje bij te verdienen

Op zaterdag 16 december a.s. kunnen verenigingen een centje bij verdienen. Onze winkel organiseert dan weer een kerstmarkt. Verenigingen worden van harte uitgenodigd om aan deze markt deel te nemen. Zij betalen geen standplaatsgeld en krijgen 1 kraam gratis aangeboden.


Een woord van dank

Wij bedanken een ieder die tijdens de RABO CLUBSUPPORT actie, op ons gestemd heeft. 


De gratis bibliotheek van Onze winkel

Heb je nog boeken liggen die al gelezen hebt en wilt ruimte maken in de kast? Breng ze bij ons (wij hebben nog ruimte in onze kast) en je maakt er anderen heel blij mee. 


Kerstmarkt 16 december

De familie Meinardi is met haar aardbeien en asperges al jaren een begrip in Noord Groningen. Om hun producten zo vers mogelijk bij de eindconsument te krijgen heeft men in een vroeg stadium besloten de verkoop zoveel mogelijk in eigen hand te houden.


Producten Multa

Sinds vorig jaar is de kast gevuld met producten van de Multa. In de kast zijn diverse borrelplanken, houten letters en kaartjes, kalenders etc. te vinden.


Bedrijven uit Eext 

Er zijn in Eext (en omgeving) een aantal ondernemers, waarvan de producten te koop zijn in Onze winkel.

Onderstaand een overzicht. Als u op de bedrijfsnaam klik gaat u naar de desbetreffend pagina. 


Coöperatie ‘Onze Winkel’.

De coöperatie heeft als doel de dorpswinkel voor Eext te behouden. Zij doet dit zonder winstoogmerk, met een reële exploitatie. De coöperatie is in april 2013 opgericht.  Inwoners uit Eext en omgeving kunnen lid worden van de coöperatie en/of participeren.


Veel extra service bij onze winkel