Nieuwsbrief

Vanuit het bestuur

U hebt de afgelopen periode onze maandelijks nieuwsbrief moeten missen. Deels kwam dit door een te drukke agenda van onze redactie en deels door een technische storing. De technische storing is inmiddels opgelost. De nieuwsbrief is ook anders van opzet. Op de hoofdpagina ziet u alleen nog de onderwerpen en een korte inleiding en daarna kunt u klikken op "lees meer...." als u geïnteresseerd bent in het onderwerp. Zo hopen wij de nieuwsbrief overzichtelijker te hebben gemaakt. 

Op 17 december organiseren we onze jaarlijkse kerstmarkt voor en in Onze Winkel. Naast leuke kramen zal één van onze medewerkers; Bertus Veldkamp live muziek spelen en daarmee voor een gezellige kerstsfeer zorgen. 

Nu we Corona achter ons hebben gelaten wordt het weer wat rustiger in de winkel. Dit baart ons zorgen. We verwachten van niemand dat alle dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen in Onze winkel worden gekocht. Maar als iedere "Eexter" de kleine boodschappen bij ons koopt is het eigenlijk al voldoende. Als iedereen iedere week voor een tientje bij ons koopt zijn er geen problemen. Het is ook belangrijk om je te realiseren dat voor een aantal, met name oudere inwoners, het bezoeken van de winkel, een belangrijk sociaal moment is. Daarnaast is voor een kleine groep mensen een winkel in het dorp, om verschillende redenen, van essentieel belang. Het is dus belangrijk dat de winkel kan blijven bestaan en dat kunnen wij als bestuur niet alleen. Daar moet iedereen op zijn of haar eigen manier een steentje aan bij dragen. 

In November en december hebben we een leuke actie. Bij aankoop van €15,-- of meer aan boodschappen (tabak en alcohol worden niet mee gerekend) GRATIS 2 grote of 4 kleine vers gebakken gevulde koeken.

Samen houden wij Eext leefbaar.

Bestuur van Onze winkel