Onze Winkel Eext

Bijzondere dagen februari 2023

 • Valentijnsdag: maandag 14 februari.
 • Carnaval: zondag 19 februari.


Vanuit het bestuur

Januari is voor veel mensen een wat sombere maand. En zeker als zo'n maand het altijd feestelijke december opvolgt. Dat geldt ook voor Onze winkel.

Lees meer....


Nieuw: Producten van de Multa

Sinds de zomer is de cadeau-kast, van Onze Winkel,  gevuld met producten van de Multa. In de kast zijn diverse borrelplanken, houten letters en kaartjes, kalenders et. te vinden. 

lees meer....


Hutgerechten voor thuis

In februari is het voor veel mensen weer tijd voor wintersport. Maar voor hen die thuis blijven zijn bijgevoegde hut-gerechten misschien ook een goed idee om toch een beetje "wintersport" te beleven. En voor hen die wel gaan, kunt u vast in de stemming komen.

Lees meer....


Bloemenmarkt 13 mei

In mei van dit jaar bestaat Onze winkel 10 jaar. Dat moet toch gevierd worden ? Jazeker, en dat gaan we doen tijdens de Bloemenmarkt op 13 mei as.


Gratis artikelen

Nu we toch allemaal weer een beetje op de kleintjes moeten letten is het misschien handig als u weet dat er een site is in Nederland die linkjes verzamelt naar spullen die gratis aan te vragen zijn: Gratiz.nl.


De strijd tegen voedselverspilling

25% korting op bepaalde producten

Producten die hun houdbaarheidsdatum bereikt hebben, krijgen op die betreffende dag een sticker en zijn dan te koop met 25% korting.

Dat is in Onze winkel een normale gang van zaken, maar we willen dat toch nog een keer onder de aandacht brengen.


Wijzigen e-mailadres doorgeven

Wij merken dat we steeds vaker een bericht terug krijgen dat het e-mailadres niet meer herkend wordt. Nu we bijna allemaal internet digitaal en via de kabel (glasvezel) (gaan) krijgen zullen er meer e-mailadressen worden gewijzigd. Het is natuurlijk verstandig om ons daar van in kennis te stellen. Wilt u een wijziging van e-mailadres voorstellen. 

Lees meer ....


  Coöperatie ‘Onze Winkel’ Eext.

  De coöperatie heeft als doel de dorpswinkel voor Eext te behouden. Zij doet dit zonder winstoogmerk, met een reële exploitatie. De coöperatie is in april 2013 opgericht.  Inwoners uit Eext en omgeving kunnen lid worden van de coöperatie en/of participeren.

  lees meer ....

   


  Veel extra service bij onze winkel