Vanuit het bestuur

Het jubileumfeest (10 jarig bestaan Onze winkel) is weer achter de rug. We hebben het gevierd tijdens de Bloemenmarkt op 13 mei jl. Als bestuur kijken we tevreden en met veel plezier terug op de bloemenmarkt en de viering van het jubileum. 


Boek Gert Talens

Gert Talens, zoon van Jan en Lammie Talens uit de Esweg in Eext, heeft een eigen boek geschreven. Gert woont inmiddels al vele jaren in Dronten.


Onze winkel milieu bewust

lees via onderstaande link de vele mogelijkheden van inleveren van oude goederen etc., zodat u het milieu kan sparen.


De gratis bibliotheek van Onze winkel

Heb je nog boeken liggen die al gelezen hebt en wilt ruimte maken in de kast? Breng ze bij ons (wij hebben nog ruimte in onze kast) en je maakt er anderen heel blij mee. 


Asperges en aardbeien

De familie Meinardi is met haar aardbeien en asperges al jaren een begrip in Noord Groningen. Om hun producten zo vers mogelijk bij de eindconsument te krijgen heeft men in een vroeg stadium besloten de verkoop zoveel mogelijk in eigen hand te houden.


We verkopen nu losse aardappels en losse gele uien van Maatschap Sloots uit Eexterveen.

Steeds vaker wordt ons gevraagd of we geen "boerenproducten" uit de omgeving kunnen verkopen. 


Verslag bloemenmarkt 13 meiVleesveebedrijf Kamping

Vleesveebedrijf Kamping uit Eext. 'Ons concept is niet alleen goed voor onze koeien maar heeft ook als voordeel dat wij de consument een gezond en smaakvol stukje vlees kunnen aanbieden.  Bij ons proef je de ouderwetse verfijnde smaak van vroeger’.

Lees meer .....


Coöperatie ‘Onze Winkel’.

De coöperatie heeft als doel de dorpswinkel voor Eext te behouden. Zij doet dit zonder winstoogmerk, met een reële exploitatie. De coöperatie is in april 2013 opgericht.  Inwoners uit Eext en omgeving kunnen lid worden van de coöperatie en/of participeren.


Veel extra service bij onze winkel