Nieuwsbrief

Vanuit het bestuur

Mei is weer voorbij. Dus op naar juni. Op naar Pinksteren en op naar de zomer. Het Pinksterweekend brengt veel toeristen en dagjesmensen naar Eext en dat is dus een drukke tijd voor Onze Winkel. Maar we verheugen ons daar altijd op. Toeristen zijn altijd weer verbaast over de brede collectie en de vriendelijke prijzen van onze producten. Vaak geven zij complimentjes. En dat is altijd fijn. Het gaat goed met onze winkel. Op woensdag 15 juni om 19.30 uur organiseren wij weer onze jaarlijkse ledenvergadering in Onze Winkel in Eext. Ieder is van harte welkom. Een agenda zal in een aparte mail aan de lezers van de nieuwsbrief worden verzonden. 

Deze maand met de start van de zomer op 21 juni en natuurlijk weer na 2 jaar uitslagfeestjes van examens is het thema: Borrel en barbecue tijd. Via de nieuwsbrief kunt doorgelinkt worden naar een speciale barbecue-site van onze winkel. 

In mei hebben we een succesvolle bloemenmarkt georganiseerd. Deze maand juni is het Pinksteren en vieren we in het weekend van 19 juni vaderdag. Daarnaast is iedereen druk met de voorbereidingen voor het Oostermoerfeest en gaan we daarna op vakantie. Voor 20 augustus hebben we het voornemen om een kleine braderie te organiseren. Mensen die zin hebben om mee te denken of hierbij te willen helpen zijn van harte welkom te reageren via info@onzewinkeleext.nl Namens het bestuur wens wij u al vast fijne pinksterdagen en een hele mooie zomer. 

Samen houden wij Eext leefbaar.

Bestuur van Onze winkel