Nieuwsbrief

Vanuit het bestuur

Wat heerlijk dat de grijze dagen inmiddels afgewisseld worden met een voorjaarszonnetje. Het voorjaar betekent leuke buitenactiviteiten. Wij denken daarbij direct aan de bloemenmarkt op 11 mei, voor moederdag hebben we een leuke actie bedacht en we gaan een leuke samenwerking aan met de vv Eext tijdens de HEROScup op 15 juni. We komen daar later op terug.

We hadden een paar enerverende wintermaanden. Terwijl we nog bijkwamen van de kerstperiode, heeft buurman Bert weer honderden puddingbroodjes gemaakt live in Onze winkel. En eerder deze maand waren Daniëlle en Arjan van Vleesveebedrijf Kamping in de winkel met lekkere broodjes stoofvlees. Hun (h)eerlijke vlees is verkrijgbaar in Onze winkel (in de diepvries). We proberen regelmatig iets extra’s te organiseren. Zo zijn Marleen en Bettina van het Eexter Smokje op zaterdag voor Pasen in Onze winkel met een Eexter Smokje proeverij én leuke paasartikelen.

Allemaal leuke dingen dus. Dat is belangrijk om alles levend te houden. Maar dat kan alleen met de inzet van onze medewerkers en vrijwilligers én onze klanten. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Vanuit Grolloo kregen we het verdrietige nieuws dat ze de winkel daar gaat sluiten. Weer een dorpswinkel minder. Laten we er met elkaar voor zorgen dat ons dat niet overkomt.  

En even weer over naar iets leuks: Hebben jullie die lekkere paashaas al zien staan in de Onze winkel? We gunnen het aan iedereen, maar er kan maar één winnaar zijn. Deze maken we op goede vrijdag bekend.

 

Samen houden wij Eext leefbaar.

Bestuur van Onze winkel