Onze winkelVanuit het bestuur

Wat heerlijk dat de grijze dagen inmiddels afgewisseld worden met een voorjaarszonnetje. Het voorjaar betekent leuke buitenactiviteiten. Wij denken daarbij direct aan de bloemenmarkt op 11 mei, voor moederdag hebben we een leuke actie bedacht en we gaan een leuke samenwerking aan met de vv Eext tijdens de HEROScup op 15 juni. We komen daar later op terug.

Lees meer....


Wederom verrukkelijke puddingbroodjes 

Op zaterdag 27 januari was er weer een live cooking in Onze winkel. Buurman Bert vulde er weer zijn verrukkelijke puddingbroodjes. 


Live Cooking: pistolletje stoofvlees

Daniëlle en Arjan van Vleesveebedrijf Kamping waren afgelopen zaterdag 9 maart in the house! Heerlijke broodjes met stoofvlees. Het ruikt voortreffelijk, ziet er fantastisch uit en smaakt goddelijk.


Bloemenmarkt 11 mei as. Opgave al weer mogelijk.

De coöperatie Onze winkel Eext organiseert op 11 mei weer de traditionele Bloemenmarkt. 

Lees meer:....


Producten van Multa

Sinds vorig jaar is de kast gevuld met producten van de Multa. In de kast zijn diverse borrelplanken, houten letters en kaartjes, kalenders etc. te vinden. Mooi om weg te geven of te krijgen.

Lees meer....


Wijzigen e-mailadres doorgeven

Wij merken dat we steeds vaker een bericht terug krijgen dat het e-mailadres niet meer herkend wordt. Nu we bijna allemaal internet digitaal en via de kabel (glasvezel) (gaan) krijgen zullen er meer e-mailadressen worden gewijzigd. Het is natuurlijk verstandig om ons daar van in kennis te stellen. Wilt u een wijziging van e-mailadres voorstellen. 

Lees meer ....


    Coöperatie ‘Onze Winkel’ Eext.

    De coöperatie heeft als doel de dorpswinkel voor Eext te behouden. Zij doet dit zonder winstoogmerk, met een reële exploitatie. De coöperatie is in april 2013 opgericht.  Inwoners uit Eext en omgeving kunnen lid worden van de coöperatie en/of participeren.

    lees meer ....

     


    Veel extra service bij onze winkel