Nieuwsbrief

Vanuit het bestuur

Het blijft altijd moeilijk voorspelbaar hoe een jaar gaat lopen. In januari schreef ik in dit voorwoord nog over Covid en de Lockdown en de onzekerheden die daarbij horen. De afgelopen 2 jaar hebben deze twee onderwerpen bijna ons leven beheerst. Maar dan is er plotseling de Russische inval in Oekraïne. Het zijn hartverscheurende beelden die we zien op TV. Een oorlog en zo dichtbij, die hadden we niet zien aankomen en stelt heel veel zaken weer in een ander perspectief. Gelukkig zijn er ook altijd weer lichtpuntjes, zoals de spontane actie bij ons in de winkel om goederen te kopen voor Oekraïne en deze te plaatsen in een speciaal daarvoor bestemde winkelwagen. Veel bezoekers van Onze winkel hebben daar aan meegedaan. 

Inmiddels zitten we in april. De "R" zit nog wel in de maand maar het wordt nu echt voorjaar. De eerste feestdagen komen er weer aan, zoals: Pasen en Koningsdag. Dat betekent ook dat het toerisme weer op gang komt. Voor Onze winkel betekent dat natuurlijk weer meer werk. Maar daar verheugen we ons op.

We merken ook dat steeds meer straten actief zijn rond de Oostermoeractiviteiten. Zij doen hun bestellingen bij Onze winkel. In deze nieuwsbrief beschrijven we daarom nog even de mogelijkheden. Ondanks de trieste berichten uit Oekraïne moeten we het leven toch een beetje vieren, vandaar ons thema van de maand april: vier het voorjaar.

Ik wens u weer veel leesplezier met deze nieuwsbrief en overige berichten op onze site.

Samen houden wij Eext leefbaar.

Namens het bestuur van Onze Winkel Eext