Bloemenmarkt Eext


In 2022 zal de Bloemenmarkt van Eext worden gehouden op zaterdag 7 mei 2022.

Deze markt wordt georganiseerd door "Onze winkel Eext".

In 2018 en 2019 zijn we begonnen met het organiseren van de bloemenmarkt. In de twee jaar daarna kon de markt niet doorgaan i.v.m. de coronamaatregelen. We gaan het in 2022 opnieuw proberen.

Begin mei is het moment weer gekomen om te denken aan kleurrijke bloemen en planten. De bloemenmarkt van Eext is één van de eerste bloemenmarkten van het seizoen. Dus nog volop keuze. De echter voorjaarsklassiekers als Bellis, Ranonkel en de Primula zijn dan prima te planten en te verplanten  Maar natuurlijk zijn er ook kramen die geen planten verkopen.  Naast een brede keuze aan bloemen bollen etc. hebben we een beperkt aantal kraampje met accessoires voor het voorjaar. Uiteraard hebben we vanuit “onze winkel” een eigen kraam met koffie etc. en iets lekkers. Onze winkel heeft zelf ook weer een verkooppunt op de markt. 

Op 8 mei is het moederdag. Alle reden dus om de bloemenmarkt van Eext te bezoeken en moeder weer eens goed in de bloemetjes te zetten. 

Het is tevens de laatste week van ijsheiligen. Daarna kunt u met een gerust hart uw plantjes en zaailingen buiten zette.

 

Zie ook: https://bloemenmarkteext.jouwweb.nl/