Nieuwsbrief juli 2023
Vanuit het bestuur

Het voorjaar is begonnen. Vlak daarvoor hadden we nog een winters weekend. Maar wat is het dan fijn dat daarna dat voorjaarzonnetje af en toe tevoorschijn komt. Iedere keer is het weer een klein feestje, die eerste zonnestralen van het jaar. Een feestje is het dit jaar sowieso. We bestaan dit jaar 10 jaar.

Lees meer ....


Jubileumactie Onze winkel

Klik op bestand voor vergroting

Onze winkel bestaat tien jaar. En daarom hebben we een leuke spaaractie bedacht. U kunt sparen voor leuke bekers. Deze zijn speciaal voor het jubileum van Onze winkel door Veronzinsels gemaakt.  Op elke jubileumbeker staat een Eexter os én een passende spreuk. Er zijn vier verschillende en u kan ze alle vier sparen.


Bloemenmarkt 13 mei 2023 

In mei van dit jaar bestaat Onze winkel 10 jaar. Dat moet toch gevierd worden ? Jazeker, dat gaan we doen tijdens de Bloemenmarkt op 13 mei as. U komt toch ook ? We gaan een iets grotere Bloemenmarkt dan afgelopen jaren organiseren op het gedeelte van de Stationsstraat voor Onze winkel. Gratis poffertjes, gratis draaimolen voor de jeugd en de bekende draaiorgelman Joris ten Have.

lees meer....


Hulp gezocht

Nu het wat minder gaat met Onze winkel, moeten we nóg meer gebruik maken van vrijwilligers dan we al doen. Daarom willen we Onze vrijwilligerspool heel graag versterken. Deze pool bestaat uit een groep enthousiaste mensen die regelmatig een dagdeel helpen. Het gaat met name om het ontvangen van klanten, het kassa- en baliewerk.

Lees meer ....


Wat zit er in de pan van ...?

Vorige week waren we bij Ed en Ineke. Al 20 jaar wonen ze in Eext, nog steeds blij dat ze de stap vanuit het ‘wilde’ westen hebben genomen. Wekelijks stopt er een auto van Hello Fresh voor de deur. Maar ze komen ook regelmatig in Onze winkel. Daar is Ed als bestuurslid en vrijwilliger sowieso regelmatig te vinden.

Lees meer....


Special Paaskraam op zaterdag 8 april voor Onze winkel

Op zaterdag 8 april zullen Marleen en Betine weer een kraam met speciale paas- spullen en lekkernijen voor de winkel plaatsen. Net als vorig jaar zullen zij weer proberen om juist op deze zaterdag voor Pasen de echte paassfeer bij de bezoekers van Onze winkel op te wekken. Naast paastaken, cadeautjes, paasstukjes en chocolade lekkernijen zullen zij uiteraard ook weer hun wel bekende 't Eexter Smokje meenemen en laten proeven. 

Lees meer .....


Lekker eten tijdens de Paasdagen

De periode tussen carnaval en Pasen was vroeger de vastentijd. Pasen was dan het moment waarop er weer volop gegeten mocht worden.  Laten we het met de Pasen gezellig maken. Laten we weer eens lekker smullen! Paaszondag en Paasmaandag zijn de perfecte dagen voor een gezellige paasbrunch.

Lees meer...


Paasbrood bestellen

Ook dit jaar kunt u weer Paasbrood, in de maten; groot, middel en mini bij ons bestellen. Daarnaast hebben we weer een Paasvlaai en een Paastaart. Dit kan door onderstaand digitaal bestelformulier in te vullen. Maar u kunt uw bestelling ook afgeven in de winkel of even bellen.

Lees meer....


Plastic doppen inleveren voor de hulphond

Wist je dat plastic doppen geld waard zijn? Althans, wel voor de hulphond.

Per kilo ontvangt de stichting hulphonden een vergoeding. Dus gooi de dopjes van frisdrank en melkpakken niet weg, maar lever ze in bij onze winkel in Eext. Je steunt niet alleen de opleiding van onze hulphonden, maar spaart ook nog eens het milieu.


Coöperatie ‘Onze winkel’.

De coöperatie heeft als doel de dorpswinkel voor Eext te behouden. Zij doet dit zonder winstoogmerk, met een reële exploitatie. De coöperatie is in april 2013 opgericht.  Inwoners uit Eext en omgeving kunnen lid worden van de coöperatie en/of participeren.

lees meer ....


Veel extra service bij Onze winkel