Vanuit het bestuur

Wat hadden we weer een heerlijke nazomer. Toeristen profiteerden er nog even van. En wij dus ook. Het is gezellig in de winkel.


Verenigingen gevraagd om een centje bij te verdienen

Op zaterdag 16 december a.s. kunnen verenigingen een centje bij verdienen. Onze winkel organiseert dan weer een kerstmarkt. Verenigingen worden van harte uitgenodigd om aan deze markt deel te nemen. Zij betalen geen standplaatsgeld en krijgen 1 kraam gratis aangeboden.


Een woord van dank

Wij bedanken een ieder die tijdens de RABO CLUBSUPPORT actie, op ons gestemd heeft. 


De gratis bibliotheek van Onze winkel

Heb je nog boeken liggen die al gelezen hebt en wilt ruimte maken in de kast? Breng ze bij ons (wij hebben nog ruimte in onze kast) en je maakt er anderen heel blij mee. 


Kerstmarkt 16 december

Tegenwoordig lijken de (kerst)markten een groot commercieel doel te hebben, maar de traditie van de kerstmarkt gaat veel verder dan dat. De Decembermarkten worden van oudsher gehouden om licht, warmte en vreugde naar de stad of een dorp te brengen tijdens de meest donkere dagen van het jaar.


Kerstpakketten

Ben je op zoek naar een passend geschenk om het personeel te bedanken voor hun inzet, of wil je gewoon iemand bedanken om welke reden dan ook?  Dan ben je bij Onze winkel Eext aan het juiste adres! 


Producten Multa

Sinds vorig jaar is de kast gevuld met producten van de Multa. In de kast zijn diverse borrelplanken, houten letters en kaartjes, kalenders etc. te vinden.


Bedrijven uit Eext 

Er zijn in Eext (en omgeving) een aantal ondernemers, waarvan de producten te koop zijn in Onze winkel.

Onderstaand een overzicht. Als u op de bedrijfsnaam klik gaat u naar de desbetreffend pagina. 


Coöperatie ‘Onze Winkel’.

De coöperatie heeft als doel de dorpswinkel voor Eext te behouden. Zij doet dit zonder winstoogmerk, met een reële exploitatie. De coöperatie is in april 2013 opgericht.  Inwoners uit Eext en omgeving kunnen lid worden van de coöperatie en/of participeren.


Veel extra service bij onze winkel