Vanuit het bestuur

Allereerst voor iedereen natuurlijk een heel voorspoedig en gezond 2024. Heel tevreden kijken wij terug op de laatste maanden van 2023. Het was misschien een beetje veel van alles, maar wij hebben er enorm van genoten.  


Winnaars bon in de ton actie

De actie is gestart op vrijdag 1 december en eindigt op zaterdag 30 december. De kassabonnen van de aankopen op maandag 1 december t/m 30 december kunnen dus in de ton.

Lees meer .....


De gratis bibliotheek van Onze winkel

Heb je nog boeken liggen die al gelezen hebt en wilt ruimte maken in de kast? Breng ze bij ons (wij hebben nog ruimte in onze kast) en je maakt er anderen heel blij mee. 


Kerstmarkt 16 december gezellig ondanks druilerig weer

Op zaterdag 16 december organiseerde Onze winkel wederom een kerstmarkt. Met 3 kramen binnen en 12 kramen buiten op de Stationsstraat, was er voor het eerst na Corona weer een iets grotere kerstmarkt. 


Bedrijven uit Eext 

Er zijn in Eext (en omgeving) een aantal ondernemers, waarvan de producten te koop zijn in Onze winkel.

Onderstaand een overzicht. Als u op de bedrijfsnaam klik gaat u naar de desbetreffend pagina. 


Coöperatie ‘Onze Winkel’.

De coöperatie heeft als doel de dorpswinkel voor Eext te behouden. Zij doet dit zonder winstoogmerk, met een reële exploitatie. De coöperatie is in april 2013 opgericht.  Inwoners uit Eext en omgeving kunnen lid worden van de coöperatie en/of participeren.


Veel extra service bij onze winkel