Onze Winkel EextVanuit het bestuur

Oktober was een bijzondere maand. Op zaterdag 14 oktober namen we afscheid van Monique in Onze winkel. Een mooie groep vrijwilligers en klanten waren naar de winkel gekomen om Monique nog even de hand te schudden. Overladen met leuke presentjes ging ze weer huiswaarts.

Lees meer....


𝑬𝒆𝒏 𝒑𝒐𝒑-𝒖𝒑 𝒌𝒆𝒓𝒔𝒕𝒔𝒉𝒐𝒑!

Binnenkort openen we achter in Onze winkel een tijdelijke kerstwinkel met 2ehands kerstspullen. Wij geven ‘oude’ kerstspullen graag een tweede leven.


Kom met je lampion naar Onze winkel

Op 11 november zal er voor de winkel een speciale Sint Maarten kraam worden ingericht. Kinderen kunnen tussen 17 en 19 uur langs komen. Na het tonen van de lampion en het zingen van een liedje wacht een lekkere surprise.


kerstpakketten

Ben je op zoek naar een passend geschenk om het personeel te bedanken voor hun inzet, of wil je gewoon iemand bedanken om welke reden dan ook?  Dan ben je bij Onze winkel Eext aan het juiste adres! 


Sinterklaas zoekt hulppieten in Eext

Op maandag en dinsdag 4 en 5 december kunnen alle kinderen tussen 14 en 18.00 uur in Onze winkel Eext een zogenaamd Pietenparcours afleggen. Sinterklaas is op zoek naar goede hulppieten. Daarom heeft hij Onze winkel gevraagd of zij een zogenaamd pietenparcours willen uitzetten in de winkel.


Entertainment programma Kerstmarkt

Een gedeelte van het entertainment programma voor de kerstmarkt is inmiddels vastgelegd. 


Kerstmarkt 16 december as

Tegenwoordig lijken de (kerst)markten een groot commercieel doel te hebben, maar de traditie van de kerstmarkt gaat veel verder dan dat. De Decembermarkten worden van oudsher gehouden om licht, warmte en vreugde naar de stad of een dorp te brengen tijdens de meest donkere dagen van het jaar.

Lees meer:


Verenigingen uit Eext staan gratis op de kerstmarkt

Op zaterdag 16 december a.s. organiseert Onze winkel weer een kerstmarkt. Deze markt is niet commercieel van opzet. Verenigingen worden hierbij van harte uitgenodigd om aan deze markt deel te nemen. Zij betalen geen standplaatsgeld en krijgen 1 kraam aangeboden. 

Lees meer ....


Producten van Multa

Sinds vorig jaar is de kast gevuld met producten van de Multa. In de kast zijn diverse borrelplanken, houten letters en kaartjes, kalenders etc. te vinden. Mooi om weg te geven of te krijgen in de decembermaand.

Lees meer....


Wijzigen e-mailadres doorgeven

Wij merken dat we steeds vaker een bericht terug krijgen dat het e-mailadres niet meer herkend wordt. Nu we bijna allemaal internet digitaal en via de kabel (glasvezel) (gaan) krijgen zullen er meer e-mailadressen worden gewijzigd. Het is natuurlijk verstandig om ons daar van in kennis te stellen. Wilt u een wijziging van e-mailadres voorstellen. 

Lees meer ....


    Coöperatie ‘Onze Winkel’ Eext.

    De coöperatie heeft als doel de dorpswinkel voor Eext te behouden. Zij doet dit zonder winstoogmerk, met een reële exploitatie. De coöperatie is in april 2013 opgericht.  Inwoners uit Eext en omgeving kunnen lid worden van de coöperatie en/of participeren.

    lees meer ....

     


    Veel extra service bij onze winkel