Onze Winkel EextVanuit het bestuur

We zitten al weer in Februari. Voorlopig hebben we een oplossing t.a.v. de medewerkers / vrijwilligers. (Maak je eigen verhaal)

We hadden op zaterdag 27 januari weer een zeer succesvolle live cooking in Onze winkel. Buurman Bert maakte weer honderden overheerlijke puddingbroodjes.

Lees meer....


Wederom verrukkelijke puddingbroodjes 

Op zaterdag 27 januari was er weer een live cooking in Onze winkel. Buurman Bert vulde er weer zijn verrukkelijke puddingbroodjes. 


9 maart Live Cooking; pistolletje stoofvlees

Op Zaterdag 9 maart, tussen 11.30 en 13.30 uur is er weer een live cooking. Deze keer is het de beurt aan vleesveebedrijfkamping. 


Bloemenmarkt 11 mei as. Opgave al weer mogelijk.

De coöperatie Onze winkel Eext organiseert twee keer per jaar een markt in Eext. In het voorjaar, een voorjaarsmarkt onder de naam Bloemenmarkt en aan het eind van het jaar een Kerstmarkt. Beide markten kenmerken zich door hun knusse karakter.

Lees meer:....


Kerstmarkt in 2024 over twee dagen

In 2024 wordt de kerstmarkt georganiseerd over twee dagen. Op vrijdag 20 december (avond) en op zaterdag 21 december van 10 t/m 16.00 uur. 


Producten van Multa

Sinds vorig jaar is de kast gevuld met producten van de Multa. In de kast zijn diverse borrelplanken, houten letters en kaartjes, kalenders etc. te vinden. Mooi om weg te geven of te krijgen.

Lees meer....


Wijzigen e-mailadres doorgeven

Wij merken dat we steeds vaker een bericht terug krijgen dat het e-mailadres niet meer herkend wordt. Nu we bijna allemaal internet digitaal en via de kabel (glasvezel) (gaan) krijgen zullen er meer e-mailadressen worden gewijzigd. Het is natuurlijk verstandig om ons daar van in kennis te stellen. Wilt u een wijziging van e-mailadres voorstellen. 

Lees meer ....


    Coöperatie ‘Onze Winkel’ Eext.

    De coöperatie heeft als doel de dorpswinkel voor Eext te behouden. Zij doet dit zonder winstoogmerk, met een reële exploitatie. De coöperatie is in april 2013 opgericht.  Inwoners uit Eext en omgeving kunnen lid worden van de coöperatie en/of participeren.

    lees meer ....

     


    Veel extra service bij onze winkel