Nieuwsbrief

Vanuit het bestuur

Onze winkel bestaat tien jaar. En daarom nodigen wij u uit! Tijdens de bloemenmarkt op 13 mei organiseren we een bescheiden feestje, mogelijk dankzij enkele sponsors. Inmiddels hebben zich inclusief Onze winkel al 18 standhouders zich aangemeld en beloofd het een mooie en gezellige markt te worden. Voor Onze winkel is een terras ingericht met gratis koffie en ranja. En tussen 10.30 en 12.00 uur zijn er gratis poffertjes, want wie jarig is trakteert! De draaimolen, orgelman Joris ten Have én de hulp van onze vrijwilligers zorgen voor een gezellig sfeertje. Wij hopen u op ons terras te zien! 

Doet u al mee met Onze jubileumactie? U kunt sparen voor leuke bekers. Deze zijn speciaal voor het jubileum van Onze winkel door Veronzinsels gemaakt. Op elke jubileumbeker staat een Eexter os én een passende spreuk. Er zijn vier verschillende en u kunt ze alle vier sparen.

Mei is door onze jubileumviering een feestmaand. Maar we hebben deze maand natuurlijk ook de meivakantie, Moederdag, Hemelvaart en Pinksteren. Een mooie tijd voor Onze winkel, vanwege de toeristen in onze omgeving. Toeristen die zich verwonderen over ons brede assortiment en soms bijzondere en kwalitatieve producten die men niet direct had verwacht in een dorpswinkel. Maar het betekent ook een mooie tijd in het dorp, met extra vrije en feestelijke dagen. En daar gaan we met z'n allen maar weer eens lekker van genieten, samen met de heerlijke producten van Onze winkel

Samen houden wij Eext leefbaar.

Bestuur van Onze winkel