Onze Winkel EextVanuit het bestuur

Onze winkel bestaat tien jaar. En daarom nodigen wij u uit! Tijdens de bloemenmarkt op 13 mei organiseren we een bescheiden feestje, mogelijk dankzij enkele sponsors. Inmiddels hebben zich inclusief Onze winkel al 18 standhouders zich aangemeld en beloofd het een mooie en gezellige markt te worden. 

Lees meer....


Uitnodiging jubileum viering Onze winkel 

Klik op de afbeelding voor vergroting

En dat gaan we vieren tijdens de Bloemenmarkt van Eext op 13 mei as. We organiseren de bloemenmarkt op zaterdag voor Moederdag. Naast marktkooplui die hun waar aanbieden, zullen er ook diverse demonstraties zijn en attracties voor jong en oud. 


Jubileumactie Onze winkel

Onze winkel bestaat tien jaar. En daarom hebben we een leuke spaaractie bedacht. U kunt sparen voor leuke bekers. Deze zijn speciaal voor het jubileum van Onze winkel door Veronzinsels gemaakt.  Op elke jubileumbeker staat een Eexter os én een passende spreuk. Er zijn vier verschillende en u kan ze alle vier sparen.

lees meer....


Alles over goed en veilig barbecueën

Echte grillfans grillen het hele jaar door. Hete worstjes en warme dranken verdrijven lage temperaturen. Voor anderen  is het tijd om te beginnen met grillen wanneer de eerste zonnestralen de neus kietelen.  De maand mei leent zich natuurlijk hartstikke goed voor het weer opstarten van de barbecue-etentjes en de zomer is in aantocht.

Lees meer....


Boek Gert Talens te Koop bij Onze winkel

Gert Talens, zoon van Jan en Lammie Talens uit de Esweg in Eext heeft een eigen boek geschreven. Gert woont inmiddels al vele jaren in Dronten. In 2020 kreeg hij Corona. Gelukkig hoefde hij niet te worden opgenomen in een ziekenhuis. Maar in de maanden die volgden op zijn herstel kon hij fysiek niet veel aan. Hij is toen begonnen met het schrijven van verhaaltjes. Bijvoorbeeld over zijn jeugd in Eext, maar ook over tal van andere zaken.


Bloemenmarkt 13 mei

18 verschillende standhouders, een gratis draaimolen voor de jeugd, de bekende orgelman Joris ten Have zorgt voor de muzikale omlijsting, een eigen jubileumterras met gratis koffie en ranja, Vanaf 10.30 uur t/m 12.00 uur gratis poffertjes, veel planten en bloemen.

Je mag het eigenlijk niet missen. De Bloemenmarkt van Eext op 13 mei as. 


Nieuw in het assortiment 

We hebben een prachtige aanvulling op ons assortiment: biologische producten van Biolân!


Nu ook losse aardappelen en uien te koop

Graag stellen wij een nieuwe leverancier van Onze winkel aan uw voor : Maatschap Sloots Hagting aan de Dorpsstraat 25, te Eexterveen

Lees meer:


Onze winkel milieu bewust

Lever uw oude frituurvet, oude lampen, oude telefoons, oude computeronderdelen, lege inktjet-cartridges (tot 10 cm) in bij Onze winkel.


De strijd tegen voedselverspilling

25% korting op bepaalde producten

Producten die hun houdbaarheidsdatum bereikt hebben, krijgen op die betreffende dag een sticker en zijn dan te koop met 25% korting.

Dat is in Onze winkel een normale gang van zaken, maar we willen dat toch nog een keer onder de aandacht brengen.


Wijzigen e-mailadres doorgeven

Wij merken dat we steeds vaker een bericht terug krijgen dat het e-mailadres niet meer herkend wordt. Nu we bijna allemaal internet digitaal en via de kabel (glasvezel) (gaan) krijgen zullen er meer e-mailadressen worden gewijzigd. Het is natuurlijk verstandig om ons daar van in kennis te stellen. Wilt u een wijziging van e-mailadres voorstellen. 

Lees meer ....


    Coöperatie ‘Onze Winkel’ Eext.

    De coöperatie heeft als doel de dorpswinkel voor Eext te behouden. Zij doet dit zonder winstoogmerk, met een reële exploitatie. De coöperatie is in april 2013 opgericht.  Inwoners uit Eext en omgeving kunnen lid worden van de coöperatie en/of participeren.

    lees meer ....

     


    Veel extra service bij onze winkel