Onze huisleveranciers


Van het Vleesatelier De Hondsrug (Johan Pul) uit Gieten hebben we o.a.;
- Nagelhout, heel en gesneden

- Schenk, heel en gesneden

- Rollade, procureur (varkens vlees)

- Old Amsterdam worst

- droge worsten (Udema worst) 


‘n bewuste keus!

Als u kiest voor kwaliteit en smaak, als u zich wilt onderscheiden. 


Dagelijks aanvoer van vers gebakken brood van bakkerij Beukeveld uit Groningen.
Sinds 1968 is Bakkerij Beukeveld een begrip in Groningen en omstreken.
Een onderscheidend bedrijf als het gaat om kwaliteit en uitstekende service.
Daardoor zijn zij in staat om naast de eigen winkels nog veel andere winkels en bedrijven te voorzien van Ambachtelijke kwaliteit.

“Uw specialist in brood en banket.”


Meinardi, beroemd van de asperges en aardbeien, is een groeiend Gronings familiebedrijf. Al 25 jaar houden wij ons bezig met de teelt van asperges en aardbeien. Onze klanten willen het allerlekkerste. En daarom werken we elke dag met liefde en zorg aan de teelt, maar ook aan de verwerking van onze producten.

De aardbeien van Meinardi

Aardbeien hebben geen introductie nodig. Door onze unieke teeltmethode kunnen we de zomerkoninkjes van april tot en met de kerstdagen aanbieden. We plukken ze in die periode dagelijks met de hand en vervolgens worden ze een voor een in de bakjes gelegd. We behandelen ze met liefde en dat is te zien, maar ook te proeven!

De asperges van Meinardi

Meinardi is bekend geworden door de teelt van asperges. Een betaalbare delicatesse die het voorjaar vertegenwoordigt. Maar ook een eerlijk product dat met de hand geoogst wordt. Vroeg in de ochtend worden onze asperges gestoken, dagvers gesorteerd en (eventueel geschild) verkocht. Zo krijgen onze klanten de beste kwaliteit. En dat proef je!
Het aspergeseizoen begint bij Meinardi eind maart. De laatste oogstdag is op 24 juni, deze dag wordt ook wel Sint Jan genoemd.