Zonovergoten goed bezochte Bloemenmarkt 2023

Het tien jarig jubileum feest van Onze winkel in Eext werd gevierd met het organiseren van een bloemenmarkt. Afgelopen zaterdag 13 was Eext in de sfeer van voorjaar. Aan bloemen, planten en stekjes was geen gebrek. Maar daarnaast was er meer dan genoeg te doen op de markt om in de juiste voorjaarsstemming te komen.

Voor de winkel was een jubileumterras, waar bezoekers even konden uitrusten en zich te goed konden doen aan bijvoorbeeld de overheerlijke poffertjes, maar veel bezoekers genoten vooral van het mooie weer. Volgens voorzitter Cora Kuiper was de opzet van de markt en de viering van het jubileum zeer geslaagd. “we zijn wel een beetje verrast door zoveel bezoekers”, zegt een trotse Kuiper. “Dit geeft de winkel weer een boost.” Zegt Kuiper. “Na corona kwamen we een beetje in een dipje terecht. Maar we weten zeker dat vanaf nu weer meer mensen de weg naar Onze winkel weten te vinden. “

Ook marktmeester Albert Springer is tevreden. “de meeste standhouders hebben prima zaken gedaan”. Hij vindt het moeilijk om te schatten hoeveel mensen de markt bezocht hebben. Maar een paar duizend man wist de weg naar de Eexter bloemenmarkt wel te vinden schat hij. Het mooie weer, de diversiteit van het assortiment en de verschillende nevenactiviteiten hebben er in ieder geval voor gezorgd dat de bezoekers met een tevreden gevoel huiswaarts zijn gekeerd.  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.