Bloemenmarkt Eext

Zonovergoten goed bezochte Bloemenmarkt

Het tien jarig jubileum feest van Onze winkel in Eext werd gevierd met het organiseren van een bloemenmarkt. Afgelopen zaterdag 13 was Eext in de sfeer van voorjaar. Aan bloemen, planten en stekjes was geen gebrek. Maar daarnaast was er meer dan genoeg te doen op de markt om in de juiste voorjaarsstemming te komen.

Lees meer »

Vrijwilligers gezocht voor de bloemenmarkt

In mei 2023 bestaat Onze winkel 10 jaar. Daar moeten we wel elke dag hard voor werken. Maar we krijgen het samen met onze klanten elk jaar weer voor elkaar. Het is niet altijd een “vetpot” Maar voorlopig bestaat Onze winkel gewoon. Daarom gaan we het jubileum vieren. Daarvoor zijn we een aantal mensen nodig die ons daarbij op die dag willen helpen.

Lees meer »

Draaiorgel bespeelt door orgelman Joris ten Have

Joris ten Have is geboren op 4 juni 1994 te Zelhem (Provincie Gelderland) en is vanaf zijn 3e jaar ”verslingerd” geraakt aan draaiorgels. Als klein jochie voorop de fiets bij zijn opa kwam ik in aanraking met het draaiorgel Crescendo in Doetinchem. Toen wist hij al dat hij later orgelman wilde worden! Nadat hij met zijn ouders verhuisden naar Zuidlaren liep hij in zijn jeugdjaren mee met draaiorgel de Dulciaan en de Piccolo van Guus Diekstra in Groningen. Toen hij wat ouder werd ging hij mee met de enige echte Amsterdamse orgelman Ruud Brienen in de Jordaan te Amsterdam en later ging hij met draaiorgelvriend Erik Mertens met zijn draaiorgel in Zwolle draaien. Joris speel met zijn draaiorgels in diverse steden, zo is hij geregeld te horen en te zien in Zuidlaren, Delfzijl, Haren, Emmen en in de stad Groningen en in vele plaatsen in de buurt voor diverse feesten en partijen.

Lees meer »

Gratis koffie en poffertjes

Op zaterdag 13 mei zullen we het jubileum van Onze winkel groots vieren. En wie jarig is trakteert. Vanaf 10.30 uur tot aan de middag hebben we voor alle mensen die ons feliciteren, gratis koffie en een portie poffertjes. Natuurlijk hebben we van Onze winkel een eigen kraam met heerlijkheden en tussen de middag zal Vleesveebedrijf zorgen voor heerlijke lunchgerechten. 

Lees meer »