Bloemenmarkt Eext

Info Standhouders

In mei van dit jaar bestaat Onze winkel 10 jaar. Dat moet toch gevierd worden ? Jazeker, en dat gaan we doen tijdens de Bloemenmarkt op 13 mei as.

U doet toch ook mee ? We gaan een iets grotere Bloemenmarkt, dan afgelopen jaren, organiseren, op het gedeelte van de Stationsstraat voor Onze winkel. We proberen de invulling van markt ook diverser te maken. Zo geven we ook ruimte aan mensen die ambachten demonstreren etc. Daarnaast zullen we het pleintje voor de winkel feestelijk aankleden en zorgen voor voldoende “lekkers” om het feestje te vieren. Ook de kinderen zullen niet vergeten worden. Er zal o.a. een draaimolentje en een poffertjesskraam aanwezig zijn. Hoe leuk zal het zijn dat de bewoners van ons dorp een bijdrage gaan leveren aan de markt. Er zijn genoeg mensen met leuke hobby’s die de moeite waard zijn om te tonen tijdens deze markt of mensen die “leuke” producten maken en / of verkopen. Om de prijs hoeft u het niet te laten. We rekenen geen staangeld. Alleen de kosten van de huur van de kraam (€20,--) wordt in rekening gebracht.

We zijn op zoek naar mensen, bedrijven, instanties of verenigingen etc. die op de markt willen staan. Dit mogen mensen zijn uit Eext of uit de omgeving. 

Mocht je interesse hebben in een kraampje of een leuk idee hebben stuur dan een mailtje naar: onzewinkeleext@gmail.com. Met zijn allen maken we er een hele gezellige Bloemenmarkt van!

Voor meer informatie kunt u gerust een mail zenden aan info@onzewinkeleext.nl 

Met vriendelijke groet,
Organisatie bloemenmarkt Eext

Via onderstaand formulier kunt u zich online aanmelden voor de bloemenmarkt van Eext 2023


Reglement Bloemenmarkt 2023
Word – 26,3 KB 8 downloads
Inschrijfformulier Bloemenmarkt 2023
Word – 20,6 KB 22 downloads