Bloemenmarkt Eext

Info Standhouders

Bloemenmarkt op 11 mei as.

U doet toch ook mee ? Na het succes van 2023 gaan we weer een Bloemenmarkt organiseren op het gedeelte van de Stationsstraat voor Onze winkel. We proberen de invulling van markt ook nog diverser te maken. Zo geven we ook ruimte aan mensen die ambachten demonstreren etc.

Daarnaast zullen we het pleintje voor de winkel feestelijk aankleden en zorgen voor voldoende “lekkers” om het feestje te vieren. Ook de kinderen zullen niet vergeten worden.

Hoe leuk zal het zijn dat de bewoners van ons dorp een bijdrage gaan leveren aan de markt. Er zijn genoeg mensen met leuke hobby’s die de moeite waard zijn om te tonen tijdens deze markt of mensen die “leuke” producten maken en / of verkopen. Om de prijs hoeft u het niet te laten. U huurt bij ons alles voor één prijs. Kosten van de huur van de kraam (€30,--) met de onderliggende meters wordt in rekening gebracht.

We zijn op zoek naar mensen, bedrijven, instanties of verenigingen etc. die op de markt willen staan. Dit mogen mensen zijn uit Eext of uit de omgeving. 

Mocht je interesse hebben in een kraampje of een leuk idee hebben stuur dan een mailtje naar: onzewinkeleext@gmail.com. Met zijn allen maken we er een hele gezellige Bloemenmarkt van!

Voor meer informatie kunt u gerust een mail zenden aan info@onzewinkeleext.nl 

Met vriendelijke groet,
Organisatie bloemenmarkt Eext


Reglement Bloemenmarkt 2024
Word – 28,2 KB 71 downloads

Inschrijven Bloemenmarkt Eext


INSCHRIJVING BLOEMENMARKT 2024

Zin om de Bloemenmarkt te komen versterken? Leuk! Meld je dan aan via het inschrijfformulier!

Na inschrijving ontvang je automatisch een bevestiging van ontvangst van je formulier. Inschrijven is nog géén definitieve bevestiging voor deelname. Aan de hand van je inschrijving beoordelen we of je product bij ons concept past en of je aan de markt kan deelnemen. Je ontvangt hierover zo spoedig mogelijk bericht van ons. 

Ik wil graag in aanmerking komen voor een combikorting. Ik schrijf mij in voor: Ik wil me alleen inschrijven voor de Bloemenmarkt