Bloemenmarkt Eext

Voorjaarsmarkt op zaterdag 11 mei 

De bloemenmarkt van Eext is een kleine knusse voorjaarsbloemenmarkt. Vanaf 2022 organiseren we de bloemenmarkt op een zaterdag in mei rond IJsheiligen. Dit jaar dus 11 mei. De volgende dag,12 mei, is het Moederdag. I

Aan bloemen, planten stekjes etc. zal het niet ontbreken. Mar er zijn ook diverse kramen met voorjaars-producten en natuurlijk weer kramen met informatie over Eext en omgeving en de klimaat en natuur.

De invulling van markt is dit jaar diverser. Zo geven we ook ruimte  om andere goederen te verkopen dan alleen bloemen en planten.

Daarnaast zullen we het pleintje voor de winkel feestelijk aankleden en zorgen voor voldoende “lekkers” om het feestje te vieren. 

Standhouders hebben uiteraard planten, stekjes en vooral veel artikelen die te maken hebben met het voorjaar. Daarnaast zal Onze winkel Eext zorgen voor een natje en een droogje. Alle reden dus voor een bezoekje aan de bloemenmarkt van Eext op zaterdag 11 mei as. 


Standhouders

Onderstaand een voorlopige namenlijst van de standhouders. Als u op de naam van de standhouder klikt gaat u naar de website. 

Dagindeling

Zodra de dagindeling en programma bekend is zullen wij u hier informeren. (onderstaand concept programma) 

08.30 uur Inrichten kramen door standhouders etc.

10.00 uur Opening Bloemenmarkt Eext

16.00 uur Sluiting Bloemenmarkt Eext

18.00 uur Stationsstraat weer vrij voor openbaar verkeer.