i.v.m. de maatregelen rond het corona- virus hebben we de markt helaas moeten annuleren. We beraden ons nog op een andere datum of thema. 

Bloemenmarkt Eext


In 2020 zal de Bloemenmarkt van Eext worden gehouden op zaterdag 25 april 2020.

Deze markt wordt georganiseerd door "Onze winkel Eext".

In 2018 en 2019 zijn we begonnen met het organiseren van de bloemenmarkt op Palmzaterdag, Vaak de start van het voorjaar. Maar dit bleek eigenlijk te vroeg voor de aanvoer van bloemen en nog te koud om bloemen te poten in de tuin. Daarom beginnen we nu aan een nieuwe traditie, namelijk de zaterdag voor koningsdag. In 2020 is dat dus 25 april.

Aan het eind van april is het moment weer gekomen om te denken aan kleurrijke bloemen en planten. De bloemenmarkt van Eext is één van de eerste bloemenmarkten van het seizoen. Dus nog volop keuze. De echter voorjaarsklassiekers als Bellis, Ranonkel en de Primula zijn dan prima te planten en te verplanten  Maar natuurlijk zijn er ook kramen die geen planten verkopen.  Naast een brede keuze aan bloemen bollen etc. hebben we een beperkt aantal kraampje met accessoires voor het voorjaar. Uiteraard hebben we vanuit “onze winkel” een eigen kraam met koffie etc. en iets lekkers. Onze winkel heeft zelf ook weer een verkooppunt op de markt. Uiteraard is er gelegenheid om de inwendige mensen te versterken.