Ingrediënten:
- 1 stokbrood (in plakken)
- 4 eetlepels olijfolie
- 250 gram diepvriestuinbonen (geblancheerd)
- 0.5 teentje knoflook (fijngehakt)
- 1 handje munt
- 0.5 citroen (rasp en sap)
- 75 gram parmaham of
- 75 gram rauwe hammen
- 1 grote bol mozzarella (in stukken)
Bereiden:
- Verwarm de ovengrill voor. Bestrijk het stokbrood met de olijfolie en rooster aan beide kanten knapperig onder de grill.
- Maal intussen de tuinbonen met de knoflook, munt, citroenrasp en -sap grof in een keukenmachine. Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de tuinbonenpuree over het stokbrood, leg er plakken ham op en verdeel de mozzarella erover. Besprenkel met wat extra olijfolie, grof (zee)zout en peper.
Bron: foto en inspiratie; boodschappen.nl