Nieuw: producten van de Multa

Sinds de zomer 2022 is de kast met cadeaus gevuld met producten van de Multa. Hierin zijn diverse borrelplanken, houten letters en kaartjes, kalenders etc. te vinden.

Deze mooie producten zijn gemaakt door medewerkers van Multa Bedrijven, een werklocatie van de Stichting Vanboeijen in Assen en biedt werk aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Vanboeijen ziet het als haar taak mogelijk te maken dat talenten en vaardigheden van deze medewerkers  tot hun recht komen in zinvolle werk- en dagbestedingsactiviteiten. Multa bestaat uit 4 productiebedrijven. Daarnaast werken er ook twee jobcoaches om medewerkers te begeleiden om een volgende stap in de arbeidsmarkt te maken.


Grafisch bedrijf: voor al uw “papierwerk” zoals flyers, verslagen etc

Montage- en inpakbedrijf: voor al uw, seriematig,  klein montage- en inpakwerk voornamelijk voor grote bedrijven

Meubel- en houtbedrijf: voor al uw, op hout gebaseerde producten zoals tafels, deuren , kasten voor particulieren en ook kleinere producten zoals borrelplanken etc.

Multa media: voor al uw wensen op het gebied van grafische vormgeving, ontwerp kaarten, kalenders en overige cadeau ideeën. Hier wordt de medewerkers geleerd om met een speciaal tekenprogramma kaarten te ontwerpen. Achterop de kaart staat ook de naam van de medewerker vermeld. Regelmatig komen er dus nieuwe ontwerpen bij. Wanneer deze producten worden verkocht is dit een enorme waardering voor de medewerkers van de Multa.


Op de foto zien jullie Isa Bonder, trotse medewerker van Multa media, die heeft geholpen om de kast in te richten en zelf ook inmiddels drie kaarten heeft ontworpen die in de winkel te koop zijn. Nieuwsgierig geworden naar onze andere producten die helaas niet in Onze Winkel passen? Neem gerust contact op of kom langs om een kijkje te nemen.