Duurzaam brood bij Onze Winkel

Vanaf 1 februari wordt het brood van de bakker van Onze winkel, Bakker Beukeveld, standaard gemaakt met graan uit Nederland (Nedertarwe) Wist u dat het graan waar in Nederland brood van wordt gebakken niet uit Nederland komt ?

Nederlands graan wordt niet gebruikt voor het bakken van brood. Ons klimaat is daar nu eenmaal niet zo geschikt voor. Tot nu ! Ruim 10 jaar is er volop gewerkt aan een tarweras die wel geschikt is om uiteindelijk brood van te kunnen bakken. En zo is Nedertarwe geboren.

Bakkerij Beukeveld is de enige bakker in Groningen en Drenthe die gecertificeerd is om met Nedertarwe te mogen bakken. 

DUURZAAM BROOD

Bijzonder Hollands:
Nedertarwe is graan van dichtbij. Al ons graan komt van Nederlandse bodem en wordt door gecertificeerde boeren met veel aandacht, volgens strikte richtlijnen, duurzaam geteeld.

Bijzonder smaakvol:
Brood gemaakt van Nedertarwe heeft een stevige, krokante bite van buiten en is heerlijk mals van binnen. Het is bewezen gewaardeerd door consumenten. Met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en weinig zout, is Nedertarwe heel puur. En dat proef je.

Eerlijkheid:
Bij ons weet je waar je brood vandaan komt. Nedertarwe wordt duurzaam geteeld door boeren die wij persoonlijk kennen. Het gaat van de boer naar de collecteur, via de molenaar en de Meester Boulanger naar Bakkerij Beukeveld.

Duurzaam:
Bij Nedertarwe is duurzaamheid erg belangrijk. Onze gecertificeerde boeren verbeteren de biodiversiteit door akkerranden te voorzien van bloemenranden, de bodemkwaliteit te verbeteren, het effect van gewasbestrijdingsmiddelen te verminderen en jaarlijks de CO2 uitstoot te monitoren met de intentie die te verlagen. Met Nedertarwe helpen we jou een betere wereld na te laten.

DAT PROEF JE !

Wit, bruin, volkoren én banket. De vers gebakken producten zijn heerlijk krokant, lekker mals en super lekker. Precies zoals het hoort.

• Gebakken van hoogwaardige ingrediënten
• Hoogste score op malsheid
• Weinig gebruik van zout & vet
• Maximaal gebruik van natuurlijke ingrediënten
• Exclusief voor gecertificeerde Nedertarwe bakkers

Daarom topkwaliteit