Kerstmarkt op 16 december

Gepubliceerd op 8 augustus 2023 om 20:01

De kerstmarkt van Eext is een kleine knusse markt. Voor Coronatijd hadden we een markt met ongeveer 20 a 25 kramen. De markt was een markt in zogenaamde Dickensstijl. In Coronatijd hebben we een kleine minikerstmarkt met 2 a 3 kramen buiten, en 4 a 5 kramen binnen georganiseerd. We gaan in 2023 weer proberen de markt iets groter op te zetten. We stellen een stijl of thema niet verplicht en geven ruimte aan verenigingen om in of rond hun kraam activiteiten te organiseren of zelfgemaakte producten te verkopen. 

Daarnaast zullen we het pleintje voor de winkel feestelijk aankleden en zorgen voor voldoende “lekkers” om het feestje te vieren. Ook de kinderen zullen niet vergeten worden. Standhouders hebben uiteraard leuke kerstcadeautjes, kerststukken, en vooral veel artikelen die te maken hebben met kerst en oud en nieuw. Daarnaast zal Onze winkel zorgen voor een natje en een droogje. Alle reden dus voor een bezoekje aan de kerstmarkt van Eext op zaterdag 16 december as


Verenigingen worden van harte uitgenodigd om deel te namen aan deze kerstmarkt.

Zij betalen geen standplaatsgeld en krijgen 1 kraam aangeboden door Onze Winkel Eext. 

Verenigingen kunnen natuurlijk goederen verkopen, zoals bijvoorbeeld zelfgemaakte kerstbakjes, maar je kunt ook een spelletje of een activiteit in of bij je kraam doen, waar bezoekers dan een kleine vergoeding voor betalen. 

We willen graag zoveel mogelijk verschillende kraampjes eventueel in de winkel, maar vooral buiten op de Stationsstraat voor de winkel. 

Mocht je interesse hebben in een kraampje of een leuk idee hebben stuur dan een mailtje naar: info@onzewinkeleext.nl .

Maar je kunt ook direct naar het inschrijfformulier gaan. Klik dan HIER. Met zijn allen maken we er een hele gezellige kerstmarkt van !


Informatie voor standhouders

De markt wordt georganiseerd om het dorp leefbaar te houden en is niet commercieel van opzet. 

Je hoeft geen ondernemer te zijn om een kraampje te huren.
Met zijn allen maken we er een hele gezellige kerstmarkt van. Wij zijn op zoek naar ondernemers/hobbyisten die hun waar aan de man willen brengen tijdens deze gezellige markt. Voor de spelregels ga naar reglement.

We willen graag zoveel mogelijk verschillende kraampjes eventueel in de winkel, maar vooral buiten op de Stationsstraat voor de winkel. 

Mocht je interesse hebben in een kraampje of een leuk idee hebben stuur dan een mailtje naar: onzewinkeleext@gmail.com. of ga direct naar het inschrijfformulier

Met zijn allen maken we er een hele gezellige kerstmarkt van !

Gasselter Blaoskapel

Tijdens de kerstmarkt van Eext op 16 december as zal de Gasselter Blaoskapel de muzikale omlijsting verzorgen van 13 t/m 16 uur. 

In 2018 waren zij ook al tijdens de kerstmarkt aanwezig. 

Sinds 2015 heeft de Muziekvereniging Harmonie Gasselte ook haar eigen blaaskapel. De Gasselter Blaoskapel is een idee van familie van der Linden die doorgevoerd is binnen de vereniging. Enkele leden vanuit de malletband en het orkest zijn samengevoegd binnen deze afdeling en zorgen voor sfeer bij onder andere wandelvierdaagse en andere gelegenheden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.