standhouders gevraagd

Gepubliceerd op 23 augustus 2023 om 08:15

Informatie Kerstmarkt Eext (16 december 2023)

We zoeken standhouders om de kerstmarkt van Eext weer iets groter op te zetten. Voor Corona hadden we een knusse markt met ongeveer 20 kramen. Toen hadden we een zogenaamde Dickensmarkt. Wat ons betreft laten we dit thema in 2023 los. Maar natuurlijk is het toegestaan uw kraam in deze stijl in te richten.

We vragen verenigen om ook aanwezig te zijn op de markt en zo een centje te verdienen voor hun vereniging. Zij zullen vooral spelletjes en activiteiten organiseren. Wij hopen dat hun leden de makt gaan bezoeken.

Daarnaast zijn we op zoek naar standhouders. Diversiteit van aanbod en kwaliteit is hierbij het belangrijkste. Daarom krijgt u deze brief.

Wat willen we uitstralen ?

Een knusse markt, voor iedereen, met aandacht voor de omgeving, oog voor het verleden en de toekomst en natuurlijk gezellig en van deze tijd. Bezoekers moeten dit herkennen en zich thuis voelen.

Wat doen wij ?

Wij zorgen voor marktkramen en reclame voor de markt.

Wij hebben een eigen kraam en een leuk ingericht terras.

Wij zorgen dat er voor de jeugd activiteiten zijn.

Wat bieden wij u ?

Wij bieden u graag een standplaats en een kraam aan op de Kerstmarkt van Eext op 16 december as. De kosten van de huur van de kraam, inclusief standplaatsgeld zijn €30,-- per kraam.

Graag verwijzen wij u ook naar het gedeelte van onze site voor meer informatie over de kerstmarkt. Klik HIER 

Voor opgave of meer informatie kunt u contact opnemen met de marktmeester Albert Springer: 06-52528978 of klik HIER


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.