Cabone assortiment


Cabone Coffee, de nieuwe kracht in koffieland. Met Cabone haalt u een stukje Italiaanse geschiedenis in huis, namelijk de familie van de beruchte Al Capone heer van de koffieboon!
Verlangt u ook zo naar de heerlijke geur van vers gemalen koffie, haal dan de familie Capone in huis. Van de sterke Salvatore tot en met de scherpe Mafalda, hiervoor bent u bij Cabone Coffee aan het juiste adres.Cabone coffee – Vicenzo

Inhoud: 60% arabica bonen en 40% robusta

Soort koffie: bonen

Gewicht: 1 kg

Prijs: 9,95 per zak a 1 kg

Omschrijving: De oudste broer van de familie Capone, was er één met een wisselvallend karakter. Het ene moment aan de kant van de misdaad, het andere moment aan de kant van de wet. Net zoals deze oudste broer is onze Vicenzo koffie er één met twee karakters, dit komt door de melange van 60% arabica en 40% robusta bonen. Een heerlijke koffie met een milde smaak die tegen het sterke aan zit! 


Cabone coffee - Salvatore

Inhoud: 80% arabica bonen en 20% robusta

Soort koffie: bonen

Gewicht: 1 kg

Prijs:  11,95 per zak a 1 kg

Omschrijving: Salvatore Capone mild in omgang in vergelijking met zijn broer Al, hij had de uitstraling van een nette zakenman en was altijd gekleed in een mooi pak. 

Onze Salvatore is ook een koffieboon met twee gezichten, lekker als espresso en goed te gebruiken voor een milde kop koffie. Mild van smaak met een nette afdronk!


Cabone coffee – Amadeo

Inhoud: 70% Arabica bonen en 30% Robusta

Soort koffie: bonen

Gewicht: 1 kg

Prijs: € 12,95 per zak 

Omschrijving: Na gezien te hebben hoe het met zijn beide broers die zich in de criminaliteit bevonden was afgelopen, koos Amadeo voor het beste van beide werelden. 
De Amadeo uit de koffie familie is RFA gecertificeerd en zorgt hiermee goed voor beide werelden! De koffieboer wordt eerlijk beloond voor zijn arbeid en de consument krijgt er een eerlijke boon voor terug. Een heerlijke koffieboon met een
pittige smaak! 


Cabone coffee - Ermino

Inhoud: 100% arabica bonen

Soort koffie: bonen

Gewicht: 1 kg

Prijs: € 12,95 per zak a 1 kg

Omschrijving: Waar Ermino en Al toen ze onderweg waren naar de film nog werden aangehouden omdat ze 'verdacht' gedrag vertoonden. Is onze biologische Ermino koffie boon zeker niet verdacht, met zijn 100% biologische teling een echte aanrader voor de liefhebber van biologische producten! Deze koffie is zacht en vol van smaak!


Cabone coffee - Raffaele

Inhoud: 50% arabica bonen en 50% robusta

Soort koffie: filter koffie

Gewicht: 1 kg

Prijs: € 8,95 per zak a 1kg

Omschrijving: Deze oudere broer van Al slipte door bijna alle mazen heen, toch was hij public enemy #3. Net als de oudere broer van Al slipt deze filterkoffie bijna door alle mazen heen, behalve die van het koffiefilter. Een pittige filterkoffie met een traditionele smaak!  


Bradley's Favourites Assortiment Box

Bradley's Favourites is een lijn van Bradley's die de keuze geeft uit 15 heerlijke smaken, 9 van deze heerlijke en luxe smaken zitten verpakt in deze assortiment box.

De smaken zijn: 

  1. Bradley's Favourites English Blend 03
  2. Bradley's Favourites Earl Grey 05
  3. Bradley's Favourites Apple & Lavender 17
  4. Bradley's Favourites Green Lemon 21
  5. Bradley's Favourites Strawberry 23
  6. Bradley's Favourites Tropical Fruit 25
  7. Bradley's Favourites Red Fruit 27
  8. Bradley's Favourites Ginger & Orange 29
  9. Bradley's Favourites Green Tea 58

De verpakking heeft een zeer stijlvolle uitstraling en de thee is van zeer goede kwaliteit. Het hele assortiment van Bradley' Favourites is fair Trade gecertificeerd.De verpakking bestaat uit een doos met 9 maal een flip top doosje en dit flip top doosje bevat 10 heatseal envelopjes met een papieren theezakje zonder nietje.

€ 9,95 per doos